Profiel

In my House is een nieuwe house avond in BIRD!

In my House richt zich op de opkomende Nederlands talenten die de kans krijgen om de hoofdrol te claimen. Credits hebben ze al opgebouwd door de crowd op te warmen voor internationale acts en gerenommeerde namen. Het is niet minder dan verdiend dat ze nu alle ogen op hen krijgen in één van de meest gerespecteerde clubs van Rotterdam: BIRD!
In My House
Op de allereerste editie is de eer aan Philou Louzolo. Recentelijk heeft de Amsterdamse club Canvas zich aan hem gebonden door hem binnen te halen als resident met zijn eigen avond ‘Hotel Tropique’. 3voor12 was al eerder lovend over zijn set op Pitch Festival en noemde hem een hoogtepuntje op het festival. Verwacht een set met invloeden uit verschillende genres waarbij een ding vast staat: het is altijd even funky en soulvol!

Dan de residents! Jong talent Peter Groovin staat bekend om zijn discosetjes op huisfeesten. Die vielen zo in de smaak dat hij de stap naar club al heeft gemaakt. Ben Fresh staat bekend om zijn rauwe manier van mixen waarbij hij tijdens zijn sets niet schroomt om te scratchen of te beatjugglen. Combineer deze skills met toegankelijke house en je hebt de karakteristieke Ben Fresh sound.

Met In my House heeft Rotterdam er een intieme clubavond bij voor iedereen met een liefde voor house muziek, waarbij gezelligheid en kwaliteit hand in hand gaan!

De eerste editie vindt plaats op 18 september in de nieuwe zaal van BIRD! Het begint om 23.00 uur en de entree is na 00.30 slechts 8 euro.

Reacties

reacties