Profiel

Het begon ooit als een grapje. We wilden graag een UK garage feestje geven omdat er niet meer van zulke feestjes waren in Rotterdam. Met Rocket Science is het gaandeweg allemaal steeds serieuzer geworden en zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe funky/ futuristische sounds.
Rocket Science
We draaien meestal een eclectische mix van future funk, house en beats. Een nieuw soort muziek die bestaat uit meerdere genre’s en die je waarschijnlijk alleen zal horen op Soundcloud of 22tracks. Ook ons publiek is heel divers en gezellig, maar wel Bird-minded en ze houden natuurlijk van dezelfde soort muziek.

Het komende Rocket Science x Klear is een samenwerking tussen een Rotterdamse en Amsterdamse organisatie met zo’n beetje dezelfde liefde voor nieuwe elektronische muziek. Dit evenement is een onderdeel van de Europese tour van Klear en wat het bijzonder maakt is dat we artiesten naar de stad trekken die ook op gerenommeerde festivals staan zoals Open Air en PITCH! Voor deze editie wordt o.a. de Franse Dj/ Producer LeMarquis naar Rotterdam gehaald. Daarnaast zullen beide partijen hun resident DJ’s inzetten zoals Wantigga en Beau Zwart.

De Dj’s en producers die bij ons langskomen komen meestal bij jaarlijkse festivals als BUMA BEATS of MOTEL MOZAIQUE. Wij zijn in Rotterdam de enige die dit geluid naar de clubs haalt.

 

Foto credits: Naomi

Reacties

reacties