Profiel

Watskebird is het eerste concept van Naomi van Heck, Beau Zwart en Tobias Prins. Voor Beau en Naomi is dit überhaupt het eerste evenement wat zij organiseren, Tobias doet o.a. al Niko., Blackbeard FEST, Do You Do? en het Nieuwe Renesse aan de Maas.
Watskebird
Eigenlijk wilden ze graag een dergelijk feestje organiseren met alleen vrienden, maar Beau’s huis bleek iets te klein. In de nieuwe hofboog van BIRD vonden ze dé plek die ook perfect past bij de naam die ze al zo’n beetje in gedachten hadden.

“Wij zijn zelf onderdeel van een nieuwe generatie jongeren, we willen ons publiek dan ook zo dicht mogelijk bij ons zoeken en houden. De setting zal daarom vrij intiem zijn en de bezoekers bestaan voor een groot deel uit onze vrienden tussen 18 en 25 jaar”.

“Wij dagen een aantal DJ’s uit om een ander genre te draaien dan zij gewend zijn om zo hun inspiratiebronnen en eventueel verloren muziekliefdes aan de bezoekers te kunnen showen. Deze eerste editie wordt een warme mix van de meest uiteenlopende genre’s, zoals Hip-Hop, Funk, Disco en R&B. We hebben pas vlak voor dit event de genre’s bekend gemaakt, waardoor de “watskebird’’ factor hoog is wanneer het publiek binnenkomt.”

 

Reacties

reacties