Profiel

Garage Sale is een jong Rotterdams concept dat zijn 1ste verjaardag zal vieren komende zaterdag 4 april in hun thuisbasis BAR Rotterdam. De organisatie, die bestaat uit 3 vrienden, had vorige jaar alleen maar durven dromen dat het 1ste jaar zo’n succes zou worden. Met 4 uitverkochte edities in BAR en 2 succesvolle samenwerkingen met partijen als Smkrsclub, Givesoul en Niko kijken ze tevreden terug en zitten ze vol nieuwe ideeën.
Garage Sale
De 3 hebben elkaar via studie leren kennen. Ze ontdekten dat ze bepaalde interesses deelden wat betreft lifestyle, fashion en party’s. Dat is wat hen het meest boeide, naast de opleiding, dus daar werd veel over gesproken. Ze waren het erover eens dat wat hen betreft het nachtleven in Rotterdam eenzijdig is en de diversiteit ver is te zoeken. Ook vonden zij dat er weinig party’s zijn die hun favoriete aspecten als lifestyle, fashion en het nachtleven samen brengen. Vanuit hun behoefte naar dit soort feestjes is het idee ontstaan om zelf zo’n concept te bedenken.

De combinatie van een kleding sale vooraf, waar mensen lekker kunnen shoppen, hun creativiteit en lifestyle kunnen delen met anderen en aan het einde van de dag lekker kunnen feesten zie je niet elk weekend. Dit alles in de sfeer van het muziek genre UK garage, waarin zij zich erg thuis voelen en wat naar hun idee weer helemaal terug aan het komen is. Hieruit halen de jongens hun plezier, motivatie en drive om Garage Sale als concept te laten groeien.

Terugkijkend op afgelopen jaar weten de jongens ook dat het succes niet is komen aanwaaien en er veel bloed, zweet en tranen in heeft gezeten om dit jaar zo te mogen afsluiten. Om het aankomende jaar naar een hoger niveau te tillen zal er nog harder gewerkt moeten worden. Ze zijn zeer ambitieus en gemotiveerd en vastberaden om er aankomend jaar een paar scheppen bovenop te doen. Met nieuwe plannen in het verschiet moet dit zeker gaan lukken maar eerst gaan we onze 1 year anniversary vieren, aldus de jongens van Garage Sale.

 

Foto credits: Naomi

Reacties

reacties