Bij het oriënteren op festivals in 2015 viel mijn oog eind 2014 op de insane sterke line-up van Bloc. festival, gevestigd in het Butlins resort in Minehead.
BLOC-Home
De line-up vormt zich door gevestigde namen zoals Jeff Mills, Ben Klock, Levon Vincent en Function. Gecombineerd met jong en fris talent zoals Helena Hauff, de heren van Karenn, Midland, Space Dimension Controller, Objekt en niet te vergeten ‘onze’ eigen Hollandse pioniers van Dekmantel Soundsystem.

Al zijn de negatieve reviews over het festival (met name de 2012 editie) voor sommigen wellicht een reden om het festival niet nogmaals te bezoeken, ik laat mij graag verassen door al het moois wat dit intieme festival mij kan gaan brengen komend weekend. Mocht je zin hebben in een ander soort actie dan muziek, dan is er op het festival terrein nog een waterparadijs en een Lazer Quest  om je hart op te halen.

Waar ik vooral benieuwd naar ben, is het soort het publiek die het festival aan trekt. En hoe het geluid zich vormt in de locatie wat oogt als een groot, overdekt tentenkamp met daarin 6 verschillende stages. Daarnaast wordt het ontdekken van nieuwe namen mijn focus punt voor aankomend weekend.

Voor mijn eerste artikel voor Uitgeweest reis ik af naar Bristol om al mijn ervaringen met jullie te kunnen delen. Benieuwd naar mijn 4 dagen tellend weekend tussen de gekke Engelsen? Volgende week lees je het in mijn eerste review.

Reacties

reacties