Ook dit jaar schijnt de Huishoudbeurs weer een feest van jewelste te worden. Naast de Unox-stage, schuin achter de Robijn-stand is dit jaar plaats gemaakt voor een vernieuwd programma om de jeugd opnieuw naar het grootschalige Amsterdamse event in de RAI te trekken.

“Door de vernieuwde programmering hopen we het evenement te verjongen en een nieuwe publieksgroep aan te trekken. Dit jaar zullen dan ook hopelijk tussen alle pittige kapsels, Roy Donders juichpakken, en gouden kettinkjes met eigen namen, ook hipsters, skinny jeans, knotjes, New Balance sneakers en baarden lopen.”, aldus een woordvoerder van de hippe beurs.

De programmering voor de stage wordt later deze maand naar buiten gebracht, maar rumor has it dat Paul Antikalkbrenner, Laurent Garnier (omdat je het waard bent), Pan-Pot’n van Tefal en Miele Sven Väthwasser langs zullen komen.
Vaatwasblokjes
“Omdat we erg betrokken zijn bij de nieuwe doelgroep die we aantrekken, willen we gelijk een waarschuwing afgeven. De vernieuwde vaatwastabletten van Sun en Vanish schijnen de gevaarlijke stof PMMA te bevatten. Je kan je tabletten dan ook testen bij de Unity stand, schuin achter de Swiffer stage.”, zo waarschuwt de woordvoerder.

Hij geeft ook aan dat vroeg komen een absolute must is. “Rijen zoals we bij de sluiting van Trouw hebben gezien, hopen we te voorkomen. We zullen gratis water uitdelen. Dit moet tegenwoordig op last van de gemeente.”

De woordvoerder besluit zijn verhaal: “Geniet, maar feest met mate. En laat je buis thuis.”

Reacties

reacties