Een paar dagen lang doet niets er meer toe behalve Amsterdam, hoe vervelend ook. Amsterdam is dan het middelpunt van de muziek wereld. Hier gebeurd het deze dagen. Er zit dus niets anders op dan de trappelende beentjes te verplaatsen naar onze hoofdstad en te genieten van al het moois. Een divers programma zorgt voor veel keuzemogelijkheden. Zoveel dat keuzes maken sowieso tot teleurstellingen gaat leiden. Met behulp van wat vrienden ben ik er toch uitgekomen, ongeveer. Deze week gaat het om losgaan. Fuck school. Fuck mijn toekomst.
Nelson Peterson Psyko
COLORS X HESSLE AUDIO & CLONE Records – ADE SPECIAL
Trouw Amsterdam
16 oktober 22:00 – Einde

De laatste ADE editie van Trouw. Moreel is het onverantwoordelijk om deze legendarische toko over te slaan tijdens deze dagen. Deze avond biedt daarnaast ook nog eens een geweldig programma vol swingmuziek met artiesten zoals Marquis Hawkes en Leon Vynehall. Swingende heupen en blije voeten gegarandeerd.

Audio Obscura Presents: Maceo Plex & Sasha
Het Concertgebouw
17 oktober 19:00 – 03:00

Mocht je niet van de muziek houden deze avond, ga hier dan in ieder geval heen voor de prachtige locatie. Neem desnoods oordoppen mee en kijk je ogen uit. Daarnaast is het al relatief vroeg afgelopen, een tweede feest pakken is dus een optie. Helaas is dit feest al uitverkocht, maar misschien zijn sites als Ticketswap in een goede bui…

ZeeZout x ADEPT present: Feel My Bicep ADE Special w/ Steffi, KiNK, Hunee & others
Undercurrent
18 oktober 22:00 – 08:00

Niet het spannendste feest met de origineelste line-up, maar met Bicep, KiNK en Steffi moet goede muziek wel tot de planning behoren. Het zal helaas een van de weinige ADE feesten worden die ik zelf kan bezoeken. Mocht je een veel te blij persoon zien met het zwaard van Damokles boven zijn hoofd dan weet je wie je voor je hebt. Tentamens wachten zelfs niet op het ADE.

Seth Troxler Presents… Big Tittie Surprise Epside II: Dolphin flight
Amsterdam Roest
18 oktober 22:00 – 07:00

De man met de uitgesproken mening en het schattige flubber buikje is neergestreken in Amsterdam Roest om een knotsgekke avond neer te zetten. Bereid je voor op spacende muziek en een overenthousiaste Seth Troxler. Een combinatie die dodelijk zal blijken de volgende morgen.

ADE: Wicked Jazz Sounds Clubnight featuring DJ Michael Ruetten (GER) & Wicked Jazz Connection live
Sugarfactory
19 oktober 23:00 – 05:00

Een heerlijk jazz achtige avond als afsluiter voor een lange en vermoeiende editie van ADE 2014. Niet het grootste of bekendste feest, maar wel een met een lekker einde. Bovendien is een kaartje niet al te duur. De portemonnee wil ook wat na zo’n week.

 

Foto credits: Nelson Peterson

Reacties

reacties