ADE is er weer bijna. Elk jaar pak ik wel een of twee of drie feestjes. Al moet ik toegeven dat ik het vergeleken met de rest van feestend Amsterdam heel bescheiden feest. Deze keer zelfs nog meer. Ik ga namelijk op vakantie dat weekend. Om jullie te laten zien wat mij leuk lijkt, hier een (zeer) kleine selectie uit de vele events.Willeke Machiels Home

FOAM Presents
FOAM
alle dagen ADE

Je zou bijna vergeten dat er meer is dan alleen feestjes. Maar tussen alle feesten door is er ook kunst, film en zijn er lezingen. De tentoonstellingen in FOAM spreken me het feest aan. Eeh.. meest aan, dus.. Wat ontspanning en even weer een moment om tot je zelf te komen om vervolgens weer door te gaan met feesten. Slapen doen we toch niet.

REBIRTH Showcase Afterparty
ClubNL
16 oktober 2014 van 03:00 tot 07:00

Omdat de Rotterdamse held Taras van de Voorde er staat. De kersverse vader staat overal in Nederland en zelfs op Ibiza. Ondanks alle grote feesten vind hij het nog steeds ontzettend leuk om op illegale feestjes te draaien samen met David Vunk. Dit is geen illegale, maar wel een after. Ook heel fijn!

Dekmantel ADE – Carl Craig presents Detroit Love
North Sea Jazz Club
17 october 2014 van 22:00 tot 07:00

De keuze van Chasing the Hihat, ZeeZout, HYTE of Dekmantel. En dan die ene van Dekmantel, niet die andere. Het werd dus die ene. Nul informatie behalve de line-up, dat het uitverkocht is en dat het in het North Sea Jazz Club is. Laten we het houden op less is more. Dekmantel is verhuist omdat MC Theater failliet is. Kleiner, dus intiemer aldus Dekmantel. Ik ben benieuwd. Dekmantel staat voor mij eigenlijk gelijk aan een goed feest.

Seth Troxler presents: Big Tittie Surprise Episode II: Dolphin Flight
Amsterdam Roest
18 october 2014 22:00 tot 07:00

Seth Troxler is niet alleen een heerlijke dj, maar ook een aparte en bijzondere persoonlijkheid. Zijn essays over EDM, festivals en de interviews die hij geeft zijn zeer vermakelijk. De naam van het feest en de poster prikkelen mijn nieuwsgierigheid. William Kouam Djoko vult de line up goed aan en is voor mij ook een naam die wat mij betreft ook weet hoe je een goed feestje neer zet.
Als je deze dag niet kan en WEL Seth wil zien, op de 17de is hij in Rotterdam.

 

Foto credits: Willeke Machiels

Reacties

reacties