Hoe kan ik mijn liefde voor het festival- en nachtleven, social media verslaving en mijn kritische inborst nu beter combineren dan reports te schrijven voor uitgeweest.nl?! Na bijna 4 jaar lang de tijd te hebben gehad om van alles te kunnen proeven zowel in Amsterdam als in het buitenland heb ik best wat vergelijkingsmateriaal. Het woord festival-moe of party-stop komt niet voor in mijn vocabulaire. Het liefst ben ik overal bij en ook al is dat door veel praktische redenen niet mogelijk, probeer ik toch altijd het maximale uit mijn weekend te halen.
Malou Zonjee
Het feit dat Amsterdam altijd in beweging blijft, en ik mezelf hier de laatste jaren heb ontwikkeld betekent dat het hier nooit saai is. Er zijn altijd nieuwe plekken om te ontdekken, nieuwe dj’s on the rise terwijl je eigen voorkeuren ook continue veranderen. Waar ik vroeger de grote festivals zoals Voltt en Awakenings erg leuk vond, trek ik de laatste tijd meer naar kleinere initiatieven. Naast de festivals maakt ook het publiek een ontwikkeling door, zo was er sinds 2012 een grote Deep House hype die nu begint om te slaan naar een Disco hype. Met het sluiten van Trouw wordt er denk ik ook een nieuwe periode ingeluid. Een periode waarin nieuwe initiatieven de kans krijgen. Zullen ze de succesformule van Trouw doorzetten of krijgen we iets heel nieuws?
Malou Zonjee
Naast mijn weekenden heb ik doordeweeks ook nog een leven, jawel. Ik ga het 5e jaar van mijn bachelor Algemene Sociale Wetenschappen in. Met bewuste intentie doe ik er 2 jaar langer over, zodat ik volop kan genieten van het studentenleven en niet halsoverkop een master induik die niet bij mij past. Volgend jaar combineer ik dan ook sociologie en filosofie in 1 master, iets dat mij op het lijf geschreven is.

Over het algemeen ben ik best een cultureel beestje: muziek, literatuur, mode, films, kunst, fotografie, ik vind het allemaal interessant. Daarnaast probeer ik me te verdiepen in zo bewust en gezond mogelijk leven.

 

Wil je weten waar ik dagelijks mee bezig ben? Check het op Twitter, Facebook, Instagram en Tumblr!

Reacties

reacties