Ik draai deep/tech house, het liefst de diepe duistere kant ervan.Rowen Clark

Dit genre is iets waar ik liefde voor voel. Hier kan ik mijn passie in kwijt en wanneer iemand gepassioneerd is, worden er mooie dingen geproduceerd. Deze mooie dingen wil ik heel graag delen. Het is toch waanzinnig dat ik met mijn voorliefde voor dit genre andere mensen blij kan maken?Rowen Clark

Als klein ventje werd ik er al mee dood gegooid door mijn vader. Hij heeft mij in dit wereldje geïntroduceerd. Toch heeft het tot m’n 25ste geduurd dat ik zelf er mee aan de slag ben gegaan. Het speelde al langer in m’n hoofd om als dj verder te gaan, maar ik deed er niks mee. Totdat die stem in mijn hoofd mij vertelde dat ik er gewoon voor moest gaan; en goed ook. Mijn doel is dan ook om groot te worden in dit vakgebied en ik heb er alles voor over om dit te bereiken.

Zoals ik hierboven al zei heb ik liefde voor de muziek en produceer ik mijn muziek met passie. Dit zijn emoties; iets waar muziek op is gebaseerd. Ik probeer altijd mezelf te zijn en altijd iets van mezelf te laten zien in de muziek die ik maak. Ik weet niet of ik dit nu per definitie speciaal kan noemen, maar het maakt mij wel tot de DJ die ik ben. Daarnaast probeer ik altijd een verhaallijn aan te brengen in mijn muziek, waardoor de luisteraar echt wordt meegetrokken in het verhaal dat ik hen probeer te vertellen.

Reacties

reacties