Nog maar 3 weken te gaan en dan vieren wij weer tolerantie en acceptatie met een groot feest, inmiddels de 3e editie. Wij geloven in liefde en gelijkheid dus LGBTQIA & S yes en iedereen die van liefde houdt en elkaar respecteert, ongeacht seksualiteit of geslacht is van harte welkom.Milkshake Festival

Het festival wordt bezocht door mensen met alle seksuele voorkeuren en er heerst een fantastische ontspannen sfeer waarop wij uitverkopen. Gelukkig zijn met wie je bent en elkaar accepteren zoals we zijn, dat is waar het om draait.

Wij ondersteunen dit we met een geweldige line-up: Todd Terry, Miss Kittin, Boy George (DJ Set) en Marc Vedo, Ultra Naté, Fierce Ruling Diva, Elle Bandita, Bob Sinclar, Roog, Joost van Bellen en nog veel meer. Onze aftermovies laten perfect zien hoe de sfeer is dus check onze site: www.milkshakefestival.nl

 

Milkshake Festival

Milkshake Festival

Milkshake Festival

Milkshake Festival

Milkshake Festival

Reacties

reacties