De 3 eigenaren, Martin Roedolf, Ed Jansen en Dirk schmidt willen in eerste instantie niet te veel loslaten over deze underground social club. “Dat moet je gewoon ervaren”.Bahn

We zijn deze club begonnen om een gat te vullen, een plek waar we zelf zouden willen komen. Er komt hier dan ook een wat ouder, open minded en artistiek publiek met her en der ook wel een vooruitstrevende puber. BahnOnze vrienden van BAR komen heel erg in de buurt qua programmering / sound maar ’t mocht wat mijn smaak betreft nog specifieker de ‘pop on acid’ sound hebben, Dirk Schmidt z’n dj alter-ego.

We zijn wat we zijn en zullen bijvoorbeeld niet snel een externe partij de zaak laten huren tenzij het perfect aansluit op onze smaak en visie. We willen vooral gezelligheid en intimiteit creëren d.m.v. een positieve sound, met house als leidraad zoals dat was toen er nog geen subgenres waren.

Reacties

reacties