Trots ben ik, om mezelf als eerste Amsterdamse reporter aan te sluiten bij Uitgeweest.nl. Uitgaan is voor mij iets magisch. Even uit de ‘echte’ wereld stappen en jezelf in een omgeving wanen waar je samen met alle andere aanwezigen de avond, nacht, ochtend, of zelfs middag tot een hoogtepunt brengt. Een uitlaatklep waarbij, hoe uitputtend mijn weekenden soms ook zijn, ik er doordeweeks weer vol tegenaan kan.Kevin Lamers

Amsterdam is mijn stad en misschien zelfs wel mijn lievelingsplek op aarde. De toeristen, drukte en chaos zie ik door mijn verliefdheid niet meer. Hier wonen mijn vrienden, hier draaien mijn DJ’s, hier voel ik me thuis.

Door te schrijven voor deze website hoop ik te kunnen laten zien wat het Amsterdamse uitgaansleven te bieden heeft. Ja, Amsterdam zit vol (meestal) vervelende toeristen en ook vol hele slechte clubs (waar geen haar op mijn hoofd aan denkt om daar dan maar ook een stap binnen te zetten), maar Amsterdam heeft ook wel degelijk pareltjes als Ruigoord, Trouw, Elementenstraat, Tolhuistuin, heerlijke festivallocaties en de illegale feestjes die elk weekend wel georganiseerd worden door de echte liefhebber. Helaas hebben Doka en Toren net hun deuren gesloten, maar zij maken plaats voor bijvoorbeeld het vernieuwde Canvas op de 7e, en Radion in Nieuw West. De Amsterdamse uitgaans-scene is altijd in beweging en dat is mooi om te zien en voelt goed om onderdeel van te zijn.

Naast mijn fulltime baan als social media analist, ben ik in het weekend fulltime uitgaansexpert. Ik spendeer uren op het internet en social media. Volg me daar vooral ook als je op de hoogte wilt blijven waar ik in het weekend heen ga, of misschien vind je het gewoon leuk om mij te stalken, mag ook. Verder zijn reclame, design, fotografie en muziek best wel mijn ding. En schrijven. Dat ga ik vooral voor jullie doen.

PS: Om even terug te komen op die social media verslaving, doe ermee wat je wilt: Twitter | Facebook | Instagram | Tumblr

Reacties

reacties