7 jaar geleden als grap begonnen in een keuken. Daarna volgde een hele serie feesten op vreemde locaties: een kaaspakhuis, een advocatenkantoor, een glas-in-lood atelier en meer: ze werden in no-time met hulp van een groep vrienden omgetoverd tot heuse clubs!Club van Westen

Toen de rust, ruimte en natuur van het eiland Goeree-overflakkee toch wat begon te vervelen, hebben we de stap naar Rotterdam gezet. Via een pakhuis op zuid zijn we bij BAR terecht gekomen, waar we met enige regelmaat iets moois proberen neer te zetten. Vooral de sympathieke en enthousiaste bezoekers weten er toch keer op keer weer een echt feest van te maken, hier zijn we ze dan ook erg dankbaar voor!

Muzikaal proberen we net wat anders neer te zetten. Toonaangevende headliners aangevuld met dj’s uit onze eigen achterban en jong talent; dit is soms best een gokje waard. De laatste 2 jaar hebben we onder andere Antal, Young Marco, Oskar Offermann, David Vunk, Electrick Dragon, Club van WestenKid Machine te gast gehad en op het komende affiche (7 juni) pronken onder andere Delta Funktionen en San Proper. We schommelen dus muzikaal tussen de disco, house, electro en techno.

Wat voor ons minstens zo belangrijk is als de muziek is de totaalbeleving. Qua aankleding streven we ernaar telkens wat nieuws neer te zetten met een spectaculaire lichtshow en / of visuals. Dit houdt het niet alleen voor het publiek vernieuwend, ook voor ons is het erg motiverend en leerzaam om iedere keer weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Naast de komende XL editie van 7 juni organiseren we aan het eind van de zomer uiteraard ook weer een strandfeest bij Strandtent de Pit; dit hebben we vorig jaar voor het eerst gedaan en was misschien wel het fijnste feest tot nu toe.

Reacties

reacties