Vanwege een totale studie desinteresse ben ik de afgelopen maanden meer dan ooit gaan schrijven. Dit niet alleen om te voorkomen dat mijn hersenen tijdens nachtelijke tv marathons zouden sterven, maar vooral omdat ik zelf ontzettend graag schrijf. Daarnaast ben ik vaak in het Rotterdamse uitgaansleven te vinden. De ene keer aanspreekbaar, de andere keer wat minder. Davy Baas

Tijdens mijn studie heb ik een grote afkeer ontwikkeld voor onze hoofdstad, als de trein Rotterdam Centraal weer inrijdt haalt mijn hart opgelucht adem. Rotterdam betekent thuis zijn. De stad ontwikkelt zich op dit moment enorm, soms tot overlast van Rotterdammers zelf. Overal gebeurt er wel iets. Nieuwe ideeën duiken constant op. Iets waarvan ik met volle teugen geniet en dan ook graag over schrijf. Toen ik via een andere Uitgeweest blogger de kans kreeg om daarover stukjes te gaan schrijven kon ik alleen maar ja zeggen. Davy Baas

Mijn schrijfstijl is misschien anders dan normaal, zeker als het over bloggen gaat. De stukjes zullen vooral verhalend zijn, waarin men tussen de regels door mijn eigen ervaring kan lezen. Het zullen vaak verhalen zijn met een absurdistisch randje, maar met de realiteit als belangrijkste uitgangspunt. Daarnaast vind ik humor een belangrijk aspect in combinatie met de rauwheid die zo goed bij Rotterdam past. Ik zal daarom ook niet om de hete brij heen draaien. Ongeacht de consequenties. Als iets kut is, is het kut.

Met mijn verhalen hoop ik het publiek op een goede manier te kunnen informeren en op de hoogte te kunnen houden over het Rotterdamse uitgaansleven. Ik probeer de verhalen altijd direct, open en zoveel mogelijk vanuit mijn persoonlijke visie neer te zetten. Aankomende discussies en gesprekken zal ik met een glimlach en veel plezier aangaan.

Reacties

reacties