Ik wilde al heel lang een eigen avond, ik deed altijd feesten samen met mensen of ik was onderdeel van het team. Met Chicken Wings kon ik mijn creatieve “ei” kwijt. Het logo laat misschien al zien hoe ik op het idee ben gekomen. Chicken WingsSoms verzin je dingen door iets op straat te zien wandelen.

Chicken Wings moest vooral een feelgood avond worden, een mix van genres die ik tof vind en waarop de dames de hele avond met een smile kunnen staan dansen. Niet denken maar doen en vooral alles op je af laten komen en laten gebeuren.

Wat deze party speciaal maakt is altijd de vraag. Ik denk dat iets anders doen dan de rest en vooral zorgen voor de juiste beleving en de sfeer erg belangrijk is. Bij Chicken Wings moet je alles zelf ervaren op de avond, blijft het meeste binnen de muren van de club en wordt de kip het lekkerst geserveerd door Slick, Lennart Visuals & Roger Brouwn.

Foto credits: Atlynn Vrolijk

Reacties

reacties