Bij het fotograferen van het uitgaansleven trekken de meest bijzondere en soms absurdistische uitdossingen van het publiek direct mijn aandacht. Ik vind het leuk deze voor het voetlicht te brengen, waarmee je dit publiek de aandacht en waardering geeft die het vraagt en verdient. Rogier Alexander

Rogier AlexanderHet fotograferen met flitslicht heeft een mooi effect op datgene wat je fotografeert. De mensen op de foto zien er daardoor mooier uit, wat tenslotte een leuke bijkomstigheid is in de kleine uurtjes.

Behalve Amsterdam heeft ook Rotterdam als uitgaansstad veel te bieden. Fotograferen op feesten als CitCat in BAR, Discoflamingo in Perron en het nieuwe concept De Lobby is al een feest op zich.

Naast het, overigens met veel plezier, fotograferen in clubs, loungebars en op festivals, richt ik mij momenteel ook op andere projecten zoals art- en fashionfotografie. Ik hoop hiermee mijn ervaring op creatief gebied een boost te geven.

Reacties

reacties