In Twentysix zien we een diverse mix van mensen. De vrijdagen staan eigenlijk centraal voor Twentysix en laten perfect zien waar Twentysix qua sound en publiek voor wilt staan. Elke vrijdag hebben we dan de avond Dope Boys en op deze avond hoor je de eclectische mix van muziek en zie je de “eclectische” mix van mensen. Roger Brown

Op de zaterdagen gaan we dan weer net wat dieper qua genres en zie op deze Roger Browndagen dan ook weer een publiek dat specifieker voor een sound komt. Wel kan je kan het denk ik voor alles ons publiek het beste omschrijven als een style bewuste, creatieve, sexy en vooral een openminded groep mensen die graag naar Twentysix komen voor een leuke en fijne avond.

Wat maakt deze club bijzonder/speciaal? Dat is altijd lastig, ik denk dat je je vooral ergens thuis en welkom moet voelen. Bij Twentysix proberen we het welkom en thuis voelen te laten beginnen bij de entree. Verder is het denk ik het geheel dat een bepaalde gevoel geeft belangrijk, net als het publiek, de klantvriendelijkheid van het personeel maar natuurlijk ook het soort avonden en de dj’s die er geprogrammeerd worden.

Reacties

reacties