Oranjebitter

Wie komt hier? De gezellige Rotterdammer, een liefhebbers van goede sfeer, fijne mensen, lekker eten en goede muziek. We besteden veel tijd en aandacht aan creatieve aankleding en andere ‘soft factoren’ zoals rij-entertainment, en spelletjes. Zo is er dit jaar ook een reuzenrad en een entertainmentteam van 30 wortels sterk 😉Oranjebitter

Waarom? Omdat jonge Rotterdammers plekken en evenementen nodig hebben om trots op te zijn. Oranjebitter is een mooi voorbeeld van wat er kan in deze stad en een verzamelplaats van leuke mensen op een Oer-Rotterdamse locatie. Bovendien komen er sinds een aantal jaar steeds meer mensen uit andere steden die een weekend in de stad blijven. Alleen maar goede dingen dus…

Wat maakt dit evenement bijzonder? Wij zijn liefhebbers en denken als echte ondernemers. We maken onze keuze op basis van onze passie voor mooie dingen en op basis van gevoel en niet op basis van geld of onze verdiensten. Wat we dit jaar qua muziek neerzetten kan eigenlijk niet voor de prijs die we ervoor vragen maar we doen het toch. We rekenen geen productiekosten en kunnen zo ieder jaar enorme bedragen door investeren in betere faciliteiten en eigen aankleding. We zijn financieel onafhankelijk en zwichten nooit voor commercie of platte troep. Ieder jaar leggen we de lat weer enorm hoog om een betere editie neer te zetten en we zijn er trots op dat onze bezoekers dit zien en weten te waarderen.

Reacties

reacties