De Biergarten Rotterdam is eigenlijk voor iedereen en er komt dan ook een heel divers publiek; van de after-work borrelaars vanuit en rondom het Schieblock, hipsters uit de stad, tot alle internationale expats die onze stad behuist.

BiergartenMensen komen ten eerste omdat het een buiten terras is. Waar in Rotterdam kan je nu zo lang genieten van de laatste zonnestralen als in de Biergarten Rotterdam. Ten tweede is er genoeg keuze aan biertjes die je niet overal kan krijgen, denk aan Indian Pale Ale’s van kleine zelfstandige brouwerijen. Natuurlijk het tap bier geschonken in pullen heeft ook zijn aantrekkingskracht. Op de derde plaats is het dé plek om je wekelijkse weekend in te luiden met je vrienden op onze Friday Drinks vrijdagmiddagborrel.

Deze locatie is bijzonder omdat het een min of meer vergeten stuk grond is naast een parkeerplaats. Mede dankzij de architectonische interventie van de Luchtsingel is er in deze ‘achterkant’ leven in geblazen. Ook de eenvoud en eerlijkheid van het concept “Biergarten Rotterdam”, simpel gezegd: Bier en Burgers maakt dat de bezoekers het als no-nonsense ervaren.

Extra is natuurlijk, dat vanaf dit jaar Marnix van Benschop, voorheen chef van Matroos en het Meisje op Katendrecht, de keuken bemand en de kaart heeft uitgebreid met als invloed de Southern BBQ.

In april is de Biergarten alleen nog open op donderdag en vrijdag van 17:00 tot 00:00 uur, maar straks vanaf de eerste week van mei is de Biergarten ook weer geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag, en kan men ook gewoon ’s-avonds aanschuiven om gezellig een hapje te eten op het terras aan de voet van de Luchtsingel.

Reacties

reacties