Wat een kleine 3 jaar geleden begon als een eenmalig intiem strandfeestje voor vrienden in Scheveningen is inmiddels uitgegroeid tot een familie van evenementen. De insteek was om een gezellig dag te hebben, lekker te BBQen en met vrienden onder elkaar te zijn. Dit alles voor slechts een tientje.

ZeeZoutEen half jaar later begon het te kriebelen en zijn ze gaan kijken of ze niet nog een keer iets soortgelijks konden doen. Door moeite met het vinden van een geschikte locatie werd uiteindelijk pas 8 maanden later het eerste clubfeest gegeven. Dat is nu iets meer dan 2 jaar geleden. Vandaag de dag, met 2 festivals, verschillende concepten in meerdere steden en een grote stage op Buiten Westen festival bewijst ZeeZout dat het snel kan gaan.

Wat is er in de tussentijd gebeurd? “We geven nog steeds feesten. Iets professioneler, iets groter, maar nog steeds voor vrienden. Dit is de basis en dit willen wij ook zo houden.  Uiteindelijk gaan mensen uit voor de sfeer en om een leuke avond hebben. Door een grote vaste groep vrienden om ons heen te houden blijft de sfeer goed en wordt die eigenlijk elke keer nog beter.”

Muzikaal legt ZeeZout de lat hoog met een focus op underground House. Zowel gevestigde namen als Move D, Bicep, Levon Vincent en Motor City Drum Ensemble als meer vernieuwende artiesten zoals Max Graef, Jay Daniel en Krystal Klear passeren de revue.

We proberen de lat hoog te leggen en kiezen voor artiesten waarbij de muziek op de eerste plaats staat. Artiesten die niet per se in een hokje passen en weten te verrassen. Daarnaast vinden we het belangrijk om te blijven vernieuwen; om nieuwe artiesten te programmeren en nieuwe geluiden te laten horen. Voor onze Kingsnight editie hebben we voor een programma met verschillende opkomende namen gekozen om mensen te blijven verrassen, en natuurlijk ook gewoon aan het dansen te krijgen.”

Reacties

reacties