Doorbitch – Person, usually female and/or gay, who stands at the door of a nightclub next to the bouncer and decides who’s beautiful enough to get in.Michau Breet

Dit is wat de meeste mensen denken als ze het woord “Doorbitch” horen. Een vaak arrogante dame die bepaalt of jij vanavond een leuke avond gaat hebben of niet. Die dame wil ik niet zijn. Ik heb altijd een glimlach op mijn gezicht maar als het moet kan ik ook streng zijn. Streng doch rechtvaardig. Ik sta daar om de mensen binnen te laten die écht zin hebben in een leuk feestje.Michau Breet

Wat ik essentieel vind is een goede sfeer, en die probeer ik al te creëren bij binnenkomst. Ik vind het belangrijk om de bezoekers een fijn gevoel te geven als ze bij ons (Club Twentysix) binnen komen voor een drankje en een dansje. Het is altijd fijn als er iemand gezelligs bij de deur staat om je te verwelkomen en een fijne avond te wensen!

Michau V.A Breet
Doorbitch Twentysix

Reacties

reacties