Ik draai voornamelijk Reggea, Dub en HipHop, de muziek waarmee ik ben opgegroeid, alhoewel ik naar bijna elk muzieksoort luister. Het draaien is begonnen voor de lol nadat we met vrienden een “crew” begonnen, de Drunkenlion Soundsystem (DLS).


We hadden een vaste avond waarop we mensen uitnodigden die wel en/of nooit gedraaid hadden, super gezellige avonden waren dat. Daar heb ik draai-virus echt te pakken gekregen. Daarna kregen we avonden in Cafe’s en vanaf toen zijn we het iets serieuzer gaan aanpakken in clubs.

De Reggea scene in Rotterdam is naar mijn mening wel aardig groot maar er zijn weinig plekken waar je in een club sfeer kan luisteren. Ik voel me speciaal dat ik in Rotterdam mijn (kleine) bijdrage lever in alle muziekstromingen die Rotterdam rijk is, want je kunt het hier in de stad allemaal vinden, als je maar weet waar je moet zijn!

PlentyVyenty

Reacties

reacties