BARslecht, een serie BAR en boze feesten. Want slecht is het nieuwe goed!
Om een dak te bieden voor datgeen wat we misten: DE donderdagavond en rede tot een verkleedfestijn.

Daarom: elke editie een nieuw thema, dat we uitmelken tot onder de koe en op een bijzondere manier presenteren. Iedereen die komt zal deel uit maken van het feest: je bent geen bezoeker, je bent onmisbaar! Voor iedereen die niet bij de gedachte aan morgen terug deinst om de donderdag avond weer eens een flinke draai om de oren te geven.Barslecht

Georganiseerd en verzonnen door 7 Rotterdamse vrienden die door het Lot samen zijn gebracht en nu hun krachten bundelen. Met 7 gedachtes en één missie: waarin iedereen zijn eigen rol heeft en hier in kan schitteren. Feesten alsof morgen niet bestaat, terwijl de knipogen uit de hemel vallen.

Reacties

reacties