Schrijven doe ik al een poosje, meestal zeer persoonlijke verhalen, ervaringen en gedachtes. Ook schreef ik soms stukjes voor mensen in mijn omgeving die mij dierbaar zijn, maar nooit eerder voor onbekenden.


Totdat ik het aanbod kreeg om publiekelijk te schrijven. Voornamelijk over het uitgaan in Rotterdam. Aangezien ik al werkzaam ben in het nachtleven en er zelf ook regelmatig te vinden ben in mijn vrije tijd leek mij het ontzettend leuk en toepasselijk om dit te combineren.Martijn van Wijk
Martijn van Wijk

Met schrijven maak ik mijn hoofd leeg en zet ik gedachtes op een rijtje. Ik onthoud gebeurtenissen beter of schrijf juist frustraties van me af. Normaal deed ik dat voor mezelf. Nu ga ik het delen met geïnteresseerden. De stukjes zullen oprecht zijn en geschreven vanuit mijn belevenis. Open voor gesprekstof of discussie.

Reacties

reacties