In het nachtleven neig ik naar het vastleggen van bepaalde emoties in mensen, zoals dat moment waarop men zich compleet overgeeft aan de muziek. Ik zie mezelf als een bewegend- en stil-beeldkunstenaar, altijd op zoek naar het juiste moment. Daarnaast laat ik me inspireren door de karakteristieke en getalenteerde mensen die ik om me heen heb, zowel in het nachtleven als in het dagleven. Ik sta voor een waarheidsgetrouwe documentatie van het evenement.

Het moment dat ik een foto schiet vind ik heel belangrijk. Ik observeer en bouw daardoor een bepaalde spanning en roep bepaalde emoties op in mijn beeld. Het moment dat men doorheeft dat je de foto maakt, valt die spanning weg en ben je dat waarheidsgetrouwe moment kwijt. Het uiteindelijke resultaat laat naar meer snakken en men herleeft of beleeft zelfs het feest. Dit soort complimenten doen me goed.

Michelle van Dijk

Reacties

reacties