Ik draai een combinatie van house en techno en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer zoveel mogelijk voorbij te laten komen en te variëren als ik draai. Het publiek kan regelmatig diepere, meer groovy en melodieuze elementen van house en techno in mijn sets terughoren.


Mijn muzikale interesse is heel breed en mijn mixes kunnen daardoor erg variëren. Ik vind het belangrijk om er een bepaalde opbouw in terug te laten komen. Vandaar dat je mij zowel diepe, melodieuze en pompende tracks zal horen draaien.MASROAan het begin van dit decennium begon ik uit te gaan in Rotterdam en andere steden in Nederland. Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in elektronische muziek dat uitmondde in een voorkeur voor ‘four-to-the-floor’ house en techno. Door het zien van DJ’s in clubs en het horen van hun muziek raakte ik geïnspireerd en ontwikkelde zich bij mij een drang om ook met muziek aan de slag te gaan. In de loop der tijd ben ik apparatuur gaan aanschaffen en gaan oefenen tijdens mijn schoolperiode en op brakke zondagen. Inmiddels is muziek mijn meditatie en uitlaatklep geworden.
MASRO

Mijn muziekcollectie en muzieksmaak zijn erg breed. Hierdoor ben ik in staat om zowel een avond te openen als af te sluiten. Diversiteit is voor mij erg belangrijk en in mijn sets zijn altijd wel elementen van diepe grooves en melodie terug te vinden. Ik probeer te voorkomen dat het geheel te monotoon wordt.

Reacties

reacties