Er komt een gevarieerd publiek in Toffler die allemaal één ding gemeen hebben. Dat is dat zij een voorliefde hebben voor het Rotterdamse nachtleven en haar underground uitgaanscultuur. Ze zijn geïnteresseerd in underground muziek, van house tot techno. Maar ook vernieuwende stromingen of muziek die nieuw leven wordt ingeblazen, zoals deephouse en de house sound uit de UK. Op de donderdagen (studentenavonden) komt er een over het algemeen wat jonger publiek en in het weekend zie je bezoekers uit verschillende leeftijdsgroepen. Dit resulteert in een gevarieerd publiek dat goed wil feesten en saamhorigheid zoekt in het Rotterdamse uitgaansleven.

Door het programmeren van met name artiesten binnen de underground house en techno scene is Toffler een club waar het publiek graag komt. Daarbij is de locatie uniek in zijn soort. Een voormalige voetgangerstunnel waar het verleden en het heden van Rotterdam samenkomen en waar mensen naar tijdloze muziek kunnen luisteren. Door het programmeren van niet alleen ijzersterke headliners, maar ook opkomend talent uit binnen- en buitenland, biedt TOFFLER een breed scala aan house en techno muziek aan. Naast dat een hoop bezoekers voor de headline artiesten komen, zijn er ook avonden waar meer ruimte is voor het concept zelf. Hierbij valt te denken aan avonden als Cult Club of Diep Disko. Juist deze afwisseling zorgt ervoor dat menig feestganger zich thuis voelt in de tunnel.

De fijne samensmelting van muziekliefhebbers en feestgangers en de combinatie van een unieke locatie in de vorm van een voormalige voetgangerstunnel maken Toffler een ‘one-of-a-kind’ club in Rotterdam en de rest van Nederland. Het feit dat er een van de beste geluidssystemen hangt, maakt het tevens een geliefde club onder menig internationaal en nationaal artiest. Dat het daarnaast een unieke en beweegbare DJ-booth heeft en een kenmerkende LED-verlichting aan het plafond heeft hangen, geeft Toffler net dat beetje extra dat een goede club nodig heeft. In de tunnel weet je wat je kunt verwachten, maar toch is geen elke avond hetzelfde.

Toffler

Reacties

reacties