Michiel Hanswijk is een (Deep) house DJ en party organisator uit Rotterdam. Alhoewel hij alles draait wat hij leuk vindt en dit liever niet in hokjes plaatst, zijn Duitse muzikale invloeden te herkennen in zijn sets.


Al vanaf jongs af aan komt Michiel regelmatig in de Rotterdamse clubs als reguliere bezoeker en muziekliefhebber. Echter pas toen hij in 2010 voor de eerste keer naar Berlijn reisde en daar kennis maakte met de bloeiende uitgaanscultuur van die stad, begon het aan hem te knagen dat hij zelf een steentje wilde bijdragen aan het Rotterdamse nachtleven.Michiel HanswijkMichiel’s platenkeuze komt van over heel de wereld, maar dat hij veel inspiratie uit het Berlijn heeft gehaald is duidelijk te horen. Met een liefde voor (lange) openingssets op een laag maar dansbaar tempo weet hij je te verassen met relatief onbekende platen.
Michiel Hanswijk

Als organisator maakt hij deel uit van het team achter The Buran Program, een organisatie die onder andere een twee maandelijks terugkerende party en een wekelijkse radioshow host.

Reacties

reacties