Mijn rol is een entertainende vrolijke sfeermaker bij binnenkomst. Het liefst in een aparte outfit, op of over de grens van het geaccepteerde. Iets wat ze verbaast of waar ze van onder de indruk kunnen zijn, zeker wanneer het past binnen het thema van het feest (als dat er is). Het draait om bezoekers iets geven om naar te kijken en ze uit te dagen.


Ik vind dat Rotterdam dit mist. Iemand die je bij binnenkomst van feesten welkom laat voelen en in een bizarre outfit je avond goed laat beginnen. Sowieso lijkt het mij heel leuk om meer extravaganza te hebben in de party scene. Lekker verkleden en gek naar een feest gaan gebeurt helaas nog te weinig. Rotterdam heeft hier een zetje nodig.

Bezoekers staan vaak eerst te wachten (in de kou) ready voor een partijtje.. Veel doorbitches staan er dan ook nog eens bij als zure of arrogante figuren, ik vind dat dat juist de pret kan drukken. Waarom niet voor de deur staan met een lach en lekker grappen en grollen? Waarom niet die mensen juist goed hypen en nog meer zin te laten hebben in het feestje? Als doorbitch zie ik het als mijn taak om de mensen in de rij alvast een goed gevoel te geven zodat zij zich welkom voelen en positiviteit uitstralen. Dat maakt de sfeer eenmaal binnen denk ik alleen maar beter. Contra gaf mij de kans om hier in Rotterdam deze kant van mijzelf te laten zien en dat is heel goed bevallen. Zeker ook bij de bezoekers, heb ik ervaren.

Giany Kraan

Reacties

reacties