Profiel

Ik draai house. (hou niet echt van genre’s of nadruk leggen op een soort house.) Ik ben er thuis als tiener op mijn kamer mee begonnen en daarna met vrienden in clubhuizen feestjes gaan geven. Sparen voor platen en bandjes opnemen van houseprogramma’s op Stads Radio Rotterdam, veel te luisteren naar andere dj’s zoals bv: Michel de Heij, Miss Monica, Miss Promiss, Paul Elstak, Gizmo, enz. Na vele jaren feestjes gaan geven in bv Catwalk (nu Toffler).
Ben Fresh
De reden om het te doen is dat ik er altijd al veel interesse in had. En ik er al op jonge leeftijd niet meer zonder kon. Eigenlijk omdat ik het gewoon erg leuk vond om te doen en nog steeds vind. Zoals ik al zei hou ik me niet echt aan een genre. In mijn mixen hoor je Deephouse, Chicagohouse, Techno en Classics voorbij komen. Ik kan van DJ Sneak naar Todd Terry gaan en dan door naar bv Detroit Swindle en DJ Wild. Zolang ik het maar tof vind.

Ik weet niet of speciaal het goede woord is, maar herkenbaar aan mijn mixen is denk ik wel dat ik er van hou om er voor te zorgen dat er altijd wat gebeurd. Ik hou niet van simpel in en uit mixen, dat vind ik een beetje saai. Je mag best zien dat een DJ z’n best staat te doen en er vooral veel plezier in heeft.

Reacties

reacties