De atmosfeer die mijn muziek omschrijft gaat de kant van elektronische witch-house op. Zware bassen, melancholische ritmes en hip hop beats. Het varieert ook vaak, de ene keer wil ik juist up-tempo muziek produceren en de andere keer juist weer down-tempo. Het is ook iedere keer weer een verassing voor mijzelf wat de uitkomsten zijn.

Ik ben altijd bezig geweest met het maken van muziek als kind. Toen ik 16 was begon ik met het kopen van een aantal analoge apparaten en ben toen daar mee gaan aan kloten, het was vooral een hobby. en dat is het nog steeds alleen nu ik meer kennis heb op gedaan begint het langzaam wat serieuzer te worden.Maurice PetitJean

Dit genre spreekt mij vooral aan omdat het een donker randje heeft. melancholische muziek heeft mij altijd aangetrokken op de 1 of andere manier. artiesten zoals The Cure, The Smiths Joy Division hebben altijd mijn aandacht getrokken.

Een combinatie van muziek en visueel beeld vind ik erg belangrijk. Muzikaal gezien is het vooral de DIY charme die het interessant maakt voor mij. Als je zonder enige kennis begint en gewoon probeert kunnen we hele interessant dingen uitkomen. Gewoon aan knopjes draaien en kijken wat er gebeurt. In deze moderne dagen kun je eigenlijk alles autodidact leren omdat er een tutorial voor praktisch alles bestaat.

Reacties

reacties