Ik draai voornamelijk house en techno en de dingen die daar tussen zitten met hier en daar een vleugje electronica. Dat is denk ik de beste omschrijving

Ik ben ooit begonnen toen ik een jaar of 15 of 16 was bij iemand die een setje had staan. Toen ben ik ook begonnen met produceren en toen deed ik dat eigenlijk vooral en pas een jaar later ben ik me pas weer gaan verdiepen in het draaien. En ik vond het vanaf het eerste moment gewoon leuk om van losse geluiden muziek te maken.

Ik ben begonnen met tech house omdat dat het enige genre was wat ik kon maken op het afgedankte laptopje dat ik toen had. Toen heb ik daarna tot me 18e van alles gemaakt, maar dat was ik allemaal best snel weer zat en toen ben ik weer bij de house en techno uitgekomen en dat vind ik gewoon het leukste om te doen en daar voel ik me het meest in thuis.

Wat mij speciaal maakt is denk ik dat ik altijd op zoek ben naar muziek die niemand heeft of in ieder geval niemand in mijn omgeving draait. En ik hou er altijd van als er een obscuur of vaag randje aan muziek zit.
Jon Bovi

Reacties

reacties